NÉMETORSZÁG KEDVENC KONYHAMÁRKÁJA.

Nolte Küchen 2015 óta Németország kedvenc konyhamárkája – és immár harmadszor egymás után. A német szolgáltatási minőségi intézet (DISQ) tanulmányát kétévente végzik az n-tv televíziós műsorszolgáltató megbízásából, és 14 konyhagyártót hasonlít össze. A legfrissebb tanulmányban a Nolte konyhái ismét a legjobb minőséget, a formatervezést, az ár-érték arányt, a választékot és a márkanevet érték el.

ÉLETET VISZÜNK A KONYHÁKBA

Nolte Küchen - a kivételes minőség, változatosság és szolgáltatás, megbízhatóság és folytonosság szinonimája. Számunkra a jó nem elég jó. Célunk: jobbak lenni az átlagnál. Ez nemcsak az általunk használt anyagokra vonatkozik, hanem a koncepcióra, a technológiára és a kialakításra is.

MATRIX 900: AZ EXTRA MAGAS KONYHATEST

A 900 mm-es szekrény magasságával a Matrix 900 elképesztően 20% -kal több tárhelyet kínál a szokásos 750 mm-es magassághoz képest. Alacsony lábazattal kombinálva az eredmény modern, kompakt megjelenés és ergonomikus munkamagasság.

VÉD A PORTÓL ÉS A NEDVESSÉGTŐL

Annak érdekében, hogy megakadályozzuk a por és nedvesség (pl. Gőz) behatolását, és hogy az ajtók és a fiókok csendesen és finoman záródjanak. Minden konyhaszekrényünknek az elülső oldalán van egy vastag él, amely azonos a szekrény színével. 

ÖSSZEHANGOLT BELSŐ DEKORÁCIÓ

A NOLTE KÖCHEN konyhai szekrények választott színe bellül és kivül egyaránt azonosak. Hozzáadott érték, amelyet alapkivitelben nyújtunk, azaz minden további díj nélkül.

ANYAGOK VÁLTOZATOSSÁGA

A Nolte Küchen- nél hozzáférhet a legfrissebb trendanyagokhoz – függetlenül a költségkeret nagyságától. Legyen az fa, lakk, üveg, fém vagy cement, bármilyen eredeti anyag reprodukcióját kínáljuk Önnek, amely ugyanúgy néz ki, mint az igazi.

MATRIXART: A FOGANTYÚ NÉKÜLI MEGJELENÉS

A MatrixArt alkalmazásával  a szekrénybe kerül a “fogantyú”. Választhat különböző színeket, vagy használhatja az Emotion Light-t, egy LED-alapú tompítható világítási rendszert, a meleg és a hideg fény közötti egyenletes váltás is biztosítja.

32%-KAL TÖBB TÁROLÓHELY

A Nolte Küchen különféle tervezési mélységeket kínál a munkalapok számára. Ha a szokásos 60 cm helyett 75 cm-t választ, akkor nem csak több hely jut a dolgok megmunkálására és tárolására, hanem 32 százalékkal több tárolóhely is van az alatta lévő szekrényekben.

MATT LAKK KONCEPCIÓ

Keresse meg az Ön és a konyhája számára megfelelő színkombinációt: 19 árnyalattal és sok színpárral a matt lakk koncepció öt elülső design-al. Így bármilyen stílusirányzatban használható.

KIHÚZÓ SÍNEK

A PremiumLINE segítségével három kihúzható lehetőséget kínálunk rozsdamentes acélból. Akár a sínnel rendelkező alapmodellt, akár a maximális tárhelyet biztosító PremiumLINE Box-ot, vagy az üvegkerettel ellátott elegáns PremiumLINE Glass-ot választja, az összes teljesen kihúzható kihúzósínek csendesen és zökkenőmentesen futnak, és akár 80 kg-ot is képesek elviselni. 9 szekrény szélességben és 4 szekrény mélységben kaphatóak.

PÁRNÁZOTT ZSANÉROK

A konyháinkba illesztett zsanérok integrált párnázóelemmel és 105 ° -os nyitási szöggel rendelkeznek – kényelem, amelyet alapkivitelben nyújtunk, azaz további díjak nélkül.

A MEGFELELŐ PARTNER ÖTLETEIHEZ

Keresse bemutatótermünkben hozzéértő kollégáinkat. Foglaljon időpontot elérhetőségeinken még ma! Valósítsa meg velünk álmai konyháját!

Már a fürőszoba bútorát és a háztartási helységétét is megvalósítjuk!