"A hétköznapi megadja a világ létét, a rendkívüli az értékét." - Oscar Wilde

BÁRMI. KIVÉVE A MEGSZOKOTT.

A lehetőségek korát éljük. Világunkat és mindennapi életünket teljes mértékben személyes kívánságaink és szükségleteink alapján hozzuk létre. Hajt az a szabadság, hogy magunk döntsük el, mit szeretünk és mit nem. Így már a konyhaválasztásnál sem csak a standard termékek palettájára vágyunk, hanem jobban keresgélünk, hogy találjunk olyat, ami tökéletesen ránk szabott, és amit mi is személyessé tehetünk. Röviden: egy konyha maximális egyéniséggel. Nolteneo konyha.

MI AZ A NOLTENEO?

Tiszta, purista vonalak. Exkluzív előlapok és lenyűgöző részletek. Színek és anyagok, amelyek harmonikus párbeszédbe lépnek, és egyensúlyban vannak a praktikus dizájnnal. A nolteneo konyha látványossá teszi a tereket, az egyéniség és a választás szabadságának kifejezője. A tervezési lehetőségek széles skálájától az exkluzív homlokzatokig és dizájnelemekig a nolteneo teljesen új dimenziókat nyit meg az egyéniség terén. A minden nolteneo konyhában megtalálható elemeken kívül kivételes modellek és dizájnerelemek széles választéka is megtalálható.

HOGYAN MŰKÖDIK A NOLTENEO?

Néhány változtatással Nolte konyháját nolteneo konyhává alakíthatja. A nolteneo azt jelenti, hogy nem kell kompromisszumot kötnie semmiben – éppen ellenkezőleg: az összes előlapon és munkalapon vagy a praktikus Matrix150 rácsrendszeren túl, hogy több tárhelyet biztosítson, a teljes Nolte Küchen termékcsaládból is választhat a nolteneo konyhája megtervezéséhez. . További exkluzív tervezési lehetőségek is rendelkezésre állnak. Minden nolteneo konyha egyik alapeleme a neoBOX. A kiváló minőségű fiókos és kihúzható rendszer lehetővé teszi, hogy a modern dizájnt vigye be a szekrény belsejébe. A keskeny oldalkeret egyszerű eleganciájával vonzó – semmi sem rontja el a megjelenést. Antracit színű, így tökéletesen harmonizál a kollekciónk minden színével. Mondanunk sem kell, hogy a nolteneo sokkal többet tud nyújtani!

NOLTENEO – A NOLTE KONYHÁJÁNAK FRISSÍTÉSE

Ami a nolteneo-t annyira mássá teszi, az nem csak a hatalmas sokoldalúsága és az általa tervezett konyha egyénre szabásához kínált összes lehetőség, hanem a konyhai koncepció tévedhetetlen folytatása is, amely több évtizedes sikerre tekint vissza: Nolte Küchen . Ez azt jelenti, hogy az összes exkluzív nolteneo termék és dizájner elem kombinálható a teljes Nolte Küchen termékcsaláddal. Már tervezi Nolte konyháját, de még mindig egyedi hangulatot szeretne adni álmai konyhájának? Ezután egyszerűen adjon hozzá egy exkluzív nolteneo terméket vagy dizájner elemet, és alakítsa csodálatos Nolte konyháját egy igazán kivételes nolteneo konyhává. Egyszerűen kérje meg kedvenc konyhai szakemberét, hogy mutassa be a nolteneo-val járó lehetőségek széles skáláját!

OLASZ ESZTÉTIKA

Érezd jól magad exkluzív stílusban. A neoLODGE előlap felülmúlhatatlan olasz esztétikát áraszt. Az elegáns vonalak és az előkelő színek és anyagok kombinációját olyan intelligens részletmegoldások egészítik ki, mint az oldalra szerelhető sütők vagy az elegáns mangánbronz kijelzők.

MATRIXART ONE

A MatrixArt ONE a dizájnközpontú, fogantyú nélküli konyha: csak egyetlen fogantyúval díszített profil a munkalap alatt – ami természetesen megvilágítható is – különösen letisztult és grafikai megjelenést kölcsönöz. A legfelső elejét a fogantyúdíszítő profil, az alatta lévőket a PUSH-TO-OPEN nyitássegítő funkció nyitja.

NEOLODGE FRONT

Letisztult vonalak, karakteres – a barázdált, feketített tölgy furnér neoLODGE esztétikus megjelenést kölcsönöz minden térnek.

MODEL:

neoLODGE előlap fekete tölgyből, barázdált | MatrixArt ONE megvilágított fogantyúval | Soft Lack előlap magma soft matt

A TISZTASÁG FELTALÁLÁSA

Letisztult megjelenés, mint az elegancia megtestesítője. A körkörösen bemutatott árnyék keretet képeznek a kiváló minőségű, neoLEAF körül, és olyan képet festenek, amely egyszerűen elbűvölő. A két magas, fémbronz neoPURE előlappal rendelkező egység egy hegylánc csúcsaiként emelkedik ki a konyhatömb fölé, kiegészítve ennek a konyhának a hamisítatlan esztétikai vonzerejét.

MATRIXZERO

A MatrixZERO tökéletesen kiegészíti az új árnyékfeltárást. A neoBOX-szal együtt a PUSH-TO-OPEN fiókokhoz és kihúzhatókhoz további lehetőséget kínál a fogantyú nélküli konyha kialakításához.

SHADOW REVEAL

Új, grafikus, más – az elülső és az oldalsó panel közötti 12 mm-es árnyékolás teljesen új kontúrt hoz létre, amely stílusos dizájnerelemmel ruházza fel minden konyhát.

MODEL:

neoPURE előlap fémbronzban | neoLEAF előlap noce marone | Shadow reveal | MatrixZERO

MŰVÉSZI TEHETSÉGGEL SZÍNRE VITT

Annyira feltűnő, hogy alig látod, mégis olyan feltűnőnek, hogy el sem tudod nézni – ez a konyhai összeállítás egy igazi remekmű, amely tökéletesen illeszkedik a térbe, és tökéletes példája egy kis konyhának egy nagy konyha minden képességével. . Külön kiemelendő a neoMIRROR előlap, amely a konyha extravagáns dizájnját tükrözi, művészi hozzáértéssel megismételve azt.

NEOMIRROR TÜKÖRÜVEGGEL

A neoMIRROR dizájner előlap művészi színteret teremt minden konyhában. A tükrös előlap igazán kivételes. Új dimenziót ad az egész térnek, ugyanakkor vonzó fókuszponttá teszi. A hozzáillő tükörüveg csobbanás teret ad a konyhának, és kiegészíti az egész kompozíciót.

DESIGN FOGANTYÚ

A nolteneo mindenekelőtt egyet jelent a konyha egyénre szabásának sokféle lehetőségével. Jellemzőek az olyan exkluzív nolteneo termékek, mint a nagy, félkör alakú fogantyúk, amelyek bár visszafogottak ebben a konyhában, stílusos szemet gyönyörködtetnek.

MODEL:

neoMIRROR designer front | Splashback burkolat tükörüveggel | Designer fogantyú fekete matt | Plusz front fekete soft matt

SKANDINÁV MENNYORSZÁG

A nyitott megjelenéssel kialakított, itt találkozik a fehér és a világos színű faanyag a neoLEAF előlapjával. Nincs skandinávabb konyha, mint ez. Tiszta finomsággal integrálva, otthonos kompozíció beépített paddal, amely kiemeli ennek a konyhának a hangulatát.

NEOLEAF FRONT

A neoLEAF autentikus fa reprodukciója természetes hangulatot kölcsönöz minden konyhának! Az eredeti szemcsézettségű és textúrájú előlap kellemes hangulatot teremt minden konyhában.

DESIGN FOGANTYÚ

A stílusos, dekoratív fogantyú fehér vagy fekete színben kapható. Az egyébként kilincs nélküli konyhában, megszakítás nélküli előlapokkal a nagy felületű fogantyú merész, szemet gyönyörködtető megjelenést biztosít.

MODEL:

neoLEAF front in sand ash | Design fogantyú fehér matt | Soft Lack front fehér soft matt

VÁROSI DZSUNGEL PURISTÁKNAK

A különféle anyagokkal bevont konyha úgy tűnik, hogy városi dzsungelben játszódik, művészi mesterséggel. A nyitott stílus és a falelemek hiánya a szabadság és a tágasság érzését varázsolja. Ebben a forgatókönyvben nem egy, hanem több nolteneo dizájner stílusú elem vonzza a tekintetet. A neoGRID magas egységeket és a neoLODGE loft stílust kísérő neoPURE fémarany előlap meleg kontrasztot hoz létre, ugyanakkor alátámasztja ennek a konyhának a modern arculatát a főzősziget lábazati részén keresztül.

NEOGRID FRONT

A neoGRID előlap valóban egyedülálló, és feltűnő design elem. Ez az egyébként letisztult konyha a fekete expandált fém alumínium keretből üveges vitrint alkot, így nem csak a konyha egyik eleme, hanem stílusos bútor is.

OLDALBURKOLAT ÉS LÁBAZAT

Az elülső anyaggal megegyező anyagú oldalburkolatok modern csavart kölcsönöznek a szekrénysor végének és a szigeteknek, amely opció korábban csak a MatrixArt fogantyú nélküli konyhához volt elérhető. Ily módon a nolteneo lehetővé teszi, hogy különösen jó minőségű és egyben letisztult, tökéletesen kiegyensúlyozott megjelenést hozzon létre. Megszakítás nélküli oldalburkolatok 600, 750 és 900 mm magasságban minden nolteneo konyhához elérhetők. Egy másik jellegzetessége a feketére bevont alumíniumból készült nolteneo lábazati támaszték, amely a szekrénysorokat és a szigeteket úgy tűnik, mintha lebegnének. A lábazattartó 170 vagy 300 mm-es magasságban kapható.

MODEL:

neoLODGE előlap fekete tölgyből, barázdált | neoPURE előlap fémarany színben | neoGRID dizájn első keretek alumíniumból fekete expandált fémmel | Főzősziget fekete alumínium lábazattal | neoPURE oldalburkolatok fémarany színben

FESTŐI KÖRNYEZET

Ez a konyha mediterrán életmódot hoz otthonába, és minden napját ünneppé varázsolja egy napfényes világban. A barázdált textúrájával a neoLODGE rusztikus tölgyfa előlap csodálatosan kontrasztot alkot a neoMARBLE foltos megjelenésével, hogy nyugodt és békés légkört teremtsen – művészi érzékkel megfestve ez a konyha otthona új központi elemévé válhat.

NEOGRID FRONT

A fali egységek praktikus módja annak, hogy több tárhelyet biztosítsanak a konyhában. Ebben a konyhai összeállításban a falelemek klasszikus elrendezése elmarad, és a nyitott polcokkal nyugodtabb megjelenést kölcsönöz. De nem csak a külsőt érdemes szemügyre venni – ez a konyha belülről is lenyűgöz: az integrált világítás nemcsak praktikus, hanem minden ajtónyitáskor melegen megvilágított hangulatot teremt. A kiváló minőségű, állítható üvegpolcok átengedik a fényt, és az egész szekrény csodálatos fényben ragyog. Sőt, a szekrény PUSH-TO-OPEN elektromos rásegítéssel nyitható.

NEOLODGE ÉS NEOMARBLE FRONTOK

neoLODGE: Ez a szokatlan fekete tölgy előlap függőlegesen elhelyezett, barázdált megjelenésével rabul ejti. A fekete tölgy rendkívül sokoldalú, és a főzőszigettől a fali egységig mindenre felszerelhető. Fekete-barna színe kortárs, mégis modern klasszikussá teszi. neoMARBLE: A márvány megjelenésű felületek már évek óta ismét nagyon divatosak. A márvány elegánsnak tűnik, és hajlamos arra, hogy kiemelést biztosítson modern anyagokkal kombinálva. A neoMARBLE előlap különösen jól kombinálható egy sötét munkalappal, és minden konyhában megadja azt a bizonyosságot.

MODEL:

neoLODGE előlap fekete tölgyből, barázdált | neoMARBLE előlap fekete márványon

VÁROSI EXTRAVAGANCIA

Magas mennyezet, világos szobák, díszes burkolat – a régi ingatlan varázsa találkozik a természetes kővel, városi életstílussal. A fekete rosato pala neoSLATE merész kijelentést tesz. A hennavörös környező elemekkel kombinálva a kőfurnér előlap igazi szemet gyönyörködtető. Moduláris felépítésű, egyik oldalon búvóajtókkal, a másik oldalon pedig a lábazati kereten lebegni látszó szigettel és mosogatóblokkkal.

NEOSLATE FRONT

A neoSLATE előlap egy egyedi kőfront, háromdimenziós pala felülettel. Szonatális megjelenésű, ez az előlap nagyon különleges esztétikai vonzerővel rendelkezik.

LÁTHATÓ OLDALAK

A nolteneo konyháit különlegessé teszi a matt lakk, magasfényű lakk és furnér látható oldalainak széles választéka a ház bármely színén. A kibővített látható oldalak logikája többé nem köti egyetlen színhez a váz belsejét. Ezek bármilyen módon kombinálhatók különböző előlapokkal, hogy tökéletes illeszkedést biztosítsanak a választott előlaphoz, vagy feltűnő kontrasztot alkossanak – teljesen az Ön sajátos ízlésének megfelelően.

MODEL:

neoSLATE előlap fekete rosato pala színben | Lábazattámasz fekete alumíniumból egységsorokhoz vagy szigetmegoldásokhoz | Látható oldalak bármely kiválasztott felületen | neoSLATE oldalburkolatok fekete rosato pala színben | Soft Lack előlap hennavörös soft matt

EGYSZERŰEN ELRAGADÓ

A világos színű előlapokkal rendelkező konyhák olyan népszerűek, mint valaha, mert jól illeszkednek a különböző térbeli koncepciókba, diszkréten visszafogottak és könnyen kiegészíthetők mindenféle dizájnerelemmel. Az exkluzív nolteneo termékek a tervezési lehetőségek széles skáláját kínálják, amelyek pontosan azokat a részleteket tartalmazzák, amelyeket álmai konyhájában szeretne.

NEOSLATE FRONT

Ebben a konyhában a MatrixArt ONE fogantyúdíszítő profil gyönyörű kontrasztot alkot a klasszikus fehér puha szőnyeg előlappal és a kőből készült fehér munkalappal. A beépített világítással ellátott fogantyú-díszprofil különösen esténként lenyűgöző lehet a tekintetet, és egyúttal meleget is kölcsönöz a világosabb színű konyháknak.

BELSŐ ELRENDEZÉS

Minden rendben a konyhában – ehhez a mottóhoz híven a nolteneo a praktikus belsőépítészeti megoldások széles skáláját kínálja, hogy tökéletesen illeszkedjen konyhájába. A serpenyőktől az étkészletekig, az evőeszközöktől a hulladékok válogatásáig – nem csak a fiókok és kihúzók vannak tökéletesen rendezve a nolteneo-val, hanem opcionális oldalsó világítással is elláthatók. A fiók oldalkeretének jobb és bal oldalán elhelyezett LED-es világítócsík hangulatot varázsol, és a fiók kinyitásakor megmutatja, hol van minden. A rendszer záráskor automatikusan kikapcsol, ami azt jelenti, hogy az újratölthető akkumulátort (tartozék) csak körülbelül 450-700 nyitási ciklus után kell újratölteni.

MODEL:

neoLEAF front in sand ash | MatrixArt ONE | MatrixArt ONE PUSH-TO-OPEN-el a kihúzáshoz | Soft Lack előlap fehér soft matt

A Nolte Neo különleges, exkluzív konyháit is megvalósítjuk otthonában!