A himolla név immár 70 éve a kárpitozott bútorok funkciójának és kényelmének egyedülálló kombinációja, amely mindig elbűvölte és megnyerte az embereket, és nagyon különleges lakókörnyezetet biztosít.
Ami kis műhelyként kezdődött, az már régóta modern gyártássá fejlődött, és így Európa egyik legnagyobb kárpitozott bútorgyárává vált. A siker önmagáért beszél.

PROMOTION 1928

Elegáns ülőgarnitúra relax funkcióval

Élvezze szabadidejét és pihenjen modern, kényelmes kanapéján a himolla Polstermöbeltől. A PROMOTION 1928 típus több mint 40 modellváltozatának mindegyikét könnyű megjelenés jellemzi. A bútor filigrán lábmegoldással rendelkezik, és úgy tűnik, hogy lebeg. Rendelhetők tervezhető nappaliként, kanapéként és egyszemélyes nyugágyként. Az integrált ülésmélység-állításnak és az elektromos lábtámaszoknak köszönhetően hátradőlhet és lazíthat. Egyszerűen használja az ülés oldalán található billenőkapcsolót, hogy kényelmesen változtassa az üléspozíciót tetszés szerint.

LOUNGER 4905

Elegáns kárpitozott garnitúra funkciónális jellemzőkkel.

Német Design Díj  Nyertese  – 2020

Üljön vagy feküdjön kényelmesen, és kényelmesen töltse mobiltelefonját: a LOUNGER 4905 lehetővé teszi. Igényei szerint válasszon egyszemélyes kanapé, elegáns trapéz alakú megoldás vagy sarokkanapé. Ez a kiváló minőségű, funkcionális, modern megjelenésű bútor szabadon álló, asztalos rekamiként is kapható. A forgatható ülőfelületek rugalmas üléskényelmet biztosítanak. Legfeljebb 20°-ban elfordíthatóak jobbra és balra. A fából készült közbenső asztalok világítással, induktív töltőállomással, USB-csatlakozóval és integrált aljzattal további kiemelések, amelyek lehetővé teszik, hogy Ön és eszközei egyszerre „töltődjenek”.

himolla-ulogarnitura-kanape-katalogus-nolte-gyor

HIMOLLA – ÜLŐGARNITÚRÁK, KANAPÉK

– A képre vagy a szöveg mezőre kattintva letölthető PDF formátumban

himolla-fotel-katalogus-nolte-gyor

HIMOLLA – FOTELEK

– A képre vagy a szöveg mezőre kattintva letölthető PDF formátumban

hilmolla-hasznalati-utmutato-nolte-gyor

HIMOLLA – HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

– A képre vagy a szöveg mezőre kattintva letölthető PDF formátumban