A NOLTE CSOPORT TAGJA

A Nolte csoport részeként a – Express Küchen – konyhabútorai is 100%-ban Németországban készülnek. A vonzó ár-érték arányú konyhabútorok hét típusban matt és fényes felületekkel egyaránt elérhetőek. A Made in Germany számunkra több, mint szlogen – ez a mi filozófiánk. A nolte csoport folyamatosan új lendületet ad a piacon, és minden terméket környezetbarát, fenntartható módon és a legújabb technológiákat alkalmazva gyárt. 

MODERN ÉS SZENVEDÉLYES

- ez nemcsak cégünket és munkamódszerünket írja le, hanem változatos konyhai programjainkat is. Hagyja magát inspirálni az alábbiakban található kínálatunkból, és győződjön meg termékeink minőségéről bemutatótermünkben.

WIN – TRENDSZÍNEK A TRENDTÍPUSOKHOZ

A modern dizájn és a trendtudatos színek tökéletes konyhát eredményeznek az individualisták számára. A WIN pontosan a megfelelő megoldás minden szellemes, eredeti típus számára, aki nem hisz a mindennapi egyhangúságban a konyhában, és egyedi módon inspirál minden kreatív szakácsot.

PLAN – TERMÉSZETESEN HANGULATOS

A természetes otthonosság egyszerű formulája: A PLAN-ban mindenki otthon érzi magát hangulatos fa dekorjaival. Mindenki azonnal meg akarja keverni a fazekat – barátoknak, szeretteiknek. Nem számít. A lényeg, hogy maradhatsz.

BASE – AZ ALAP

Nem kell szépen kiszámolni semmit és nem kell törölni semmit.
A BASE időtlen dizájnja önmagáért beszél, és kiemeli a tulajdonos személyiségét – a beton, cement és acél megjelenésű dekorok érdekes felületi hatásokat biztosítanak, amelyek vonzóak és inspirálják a modern individualistákat.

MOON – MINDENKINEK AKI A MATTOT SZERETI

Néha különböző megközelítések vezetnek a megfelelő eredményhez. Bármelyik verziót is választja – a MOON matt felületei a kiválasztott színekben mindig jó választás. Bizonyíték arra, hogy az egyensúly és a harmónia megtalálja a helyét a konyhában.

STAR – A RAGYOGÓ MEGJELENÉS

A STAR a legmagasabb pontszámot kapja a népszerűségért és a folytonosságért, valamint a változékonyságért. A lakkozott laminátummal olyan sokféle kialakítás lehetséges, hogy biztosan mindenki számára talál valamit.

HOME – ÜDV ITTHON

A modern vidéki ház megjelenésének és a kreatív üvegvázas megoldásoknak a kombinációja egyetlen tökéletes eredményt hozhat: OTTHON. Hangulatos életöröm mindenkinek, aki szereti a tökéletes formát és szereti a kényelmet.

GLOSS – EGY KIS PLUSZ

Néha a kevesebb több. És vannak olyan esetek, amikor ennek teljesen az ellenkezője érvényesül. Akkor itt az ideje annak a bizonyos plusznak, ideje egy minőségi, magasfényű felületű konyhának! Többrétegű valódi festék. Fehér és hibátlan. Teljesen inspiráló minőség – a wow hatás garantált. Opcionálisan minimalista, fogantyú nélküli kialakítás. Így sikerül a tökéletes esztétika. A legmodernebb, időtlen és mégis teljesen itt és most. Röviden: a GLOSS tökéletes mindenki számára, aki valami különlegeset szeret.

A FOGANTYÚ NÉLKÜLI KONYHÁD.

A SYSTEMLINE, mint fogantyú nélküli változattal bővítettük az Express konyhai termékpalettát a WIN, PLAN, BASE, MOON, STAR és GLOSS programokban. A vízszintes markolatjelzések különösen elegáns hangulatot kölcsönöznek konyhájának. Ezenkívül függőleges markolatjelzések állnak rendelkezésre minden magas szekrény és oldalsó szekrénynél.

FALPANEL

Digitális nyomtatás – változó szélesség 600-2800mm

MOSÓKONYHA

Egyrészt a mai konyha egyre inkább kommunikációs központtá válik, másrészt a lakásoknak, házaknak sokszor már nincs pincéje, így a vasalásra és a kellékek tárolására rendelkezésre álló hely egyre kisebb. Megoldásunk az úgynevezett háztartási helyiség – a klasszikus seprűszekrény mellett lehetőség van a megváltozott keretfeltételeknek megfelelő intelligens szekrénytípusok alkalmazására is.

POLCOK SZÉLES SZÍNVÁLASZTÉKBAN

A tervezési lehetőségek széles skálája teszi a konyhát az élet népszerű fókuszpontjává. Itt igazán megvan a kedved a főzéshez és az élvezethez!

370 mm-es mélységben kapható alappolcként és fali polcként 300, 600, 750 és 900 mm magasságban

Már az Express Küchen konyháját és a háztartási helységétét is megvalósítjuk!