MIÉRT a NOLTE SPA  ?

A különbségek a részletekben rejlenek,a német mínőség mellett, amely bútoraink központi eleme. Ahhoz, hogy valóban jól érezze magát a fürdőszobában nem csak jól kell kinéznie. Szánjon rá néhány percet és nézze meg a részleteket mi teszi a NOLTE SPA-t különlegessé.

MINDIG ELŐTTED EGY ÖTLETTEL

A jó megoldások a részletekben rejlenek.

VÉD A PORTÓL ÉS A NEDVESSÉGTŐL

A szekrények belső terei tőkéletesen védettek a portól és a nedvességtől, amely elengethetetlen fúrdőszobai környezetben. Ezt biztosítják bútoraink tömítő élei. 

ÖSSZEHANGOLT BELSŐ DEKORÁCIÓ

A NOLTE SPA fürdőszobai szekrények színei bellül és kivül egyaránt azonosak.

MOSDÓÁLLVÁNYOK

A NOLTE SPA-nál két mosdómagasság közül választhat: 60 és 45 cm. Mindkettő a Matrix150 dimenziós rácson alapul, ezért következetesen homogén megjelenést kínál. Valamennyi mosdóhelyünket felfüggesztésre terveztük – ez megkönnyíti a fürdőszoba tisztíthatóságát.

MATRIXART: A FOGANTYÚ NÉKÜLI MEGJELENÉS

A MatrixArt alkalmazásával  a szekrénybe kerül a “fogantyú”. Választhat különböző színeket, vagy használhatja az Emotion Light-t, egy LED-alapú tompítható világítási rendszert, a meleg és a hideg fény közötti egyenletes váltás is biztosítja.

BELSŐ ELRENDEZÉS

Mosdóink fiókjaiban alapfelszereltségben vannak U-kanyar kivágással és kozmetikai rendezővel ellátott elemek. Ezenkívül fiókelrendezési lehetőségeket kínálunk a legkülönbözőbb követelményekhez, egészen a kihúzható rendezőktől a mosodai kosarakig.

LAKKOZOTT ELEMEK

A Nolte SPA-nál különös figyelmet fordítunk a kiváló minőségű részletekre: Például minden lakozott frontelemet opcionálisan lakkozott környező elemekkel is szállíthatunk.

VILÁGÍTÁS VEZÉRLÉS

A fürdőszoba világításának színét is módosíthatja, és a megvilágítást kézmozdulatokkal vagy távirányítóval vezérelheti. A LED Emotion világításunkat szinte bárhol használhatja, pl. tükörszekrényekben vagy nyitott rekeszekben.

IP44 VÉDELEM

Minden világító elem IP44 védettséggel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy minden követelménynek megfelel a fürdőszobai környezetben.

KIHÚZÓ SÍNEK

A PremiumLINE segítségével három kihúzható sín lehetőséget kínálunk rozsdamentes acélból. Akár a sínnel rendelkező alapmodellt választja, akár a maximális tárhelyet biztosító PremiumLINE Box-ot, vagy az elegáns üvegkeretes PremiumLINE Glass-ot.

PÁRNÁZOTT ZSANÉROK

A fürdőszobabútorunkba illesztett zsanérok integrált párnázóelemmel és 105 ° -os nyitási szöggel rendelkeznek – kényelem, amelyet alapkivitelben nyújtunk, azaz további díjak nélkül.

NOLTE SPA

MOMENTS OF WELLNES

A NOLTE SPA FÜRDŐSZOBAI KATALÓGUSA

Katalógus letöltése
NOLTE SPA

MIÉRT A NOLTE SPA ?

A MEGOLDÁS A RÉSZLETEKBEN REJLIK   – SZÓRÓLAP

Szorólap letöltése
NOLTE SPA

EVREYTHING STORED

A NOLTE TÁROLÁSI MEGOLDÁSAI – KATALÓGUS

Katalógus letöltése

Már a fürőszoba bútorát és a háztartási helységétét is megvalósítjuk!